Екологічна акція "Допоможемо птахам взимку"

Екологічна акція "Допоможемо птахам взимку"

Екологічна акція "Допоможемо птахам взимку"

З настанням зими для птахів, які не відлітають в південні країни, настають найважчі часи: голод і холод. Птахи, як і ми з вами, потребують їжі і житла. Але так природою створено, що не всі птахи здатні на те, щоб такі умови для себе створити взимку. Тому і потребують нашої допомоги.

Ось і в нашій школі з 28 січня по 1 лютого 2019 відбулася екологічна акція під назвою «Допоможемо птахам взимку», метою якої стало створення сприятливих умов для зимуючих птахів на Півдні України. Для покращення життя птахів діти разом з вчителями розміщували відремонтовані годівнички, наповнювали їх кормом та розвішували на території шкільного подвір’я.

Адже добре відомо: хто ситий, тому холод не страшний, тому ми повинні допомагати своїм маленьким, слабким пернатим друзям. Їм багато не треба. Хто дасть зерняток, хто - хлібних крихт. А скільки їх можна врятувати від голодної смерті! Крім того, такі заходи виховують у дітей розуміння необхідності збереження навколишнього середовища, надання допомоги пернатим друзям.

Дякуємо всім, хто взяв участь в акції!!!

Екологічна акція "Допоможемо птахам взимку" Спаська ЗШ І-ІІІ ступенів 2019

Кiлькiсть переглядiв: 784

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Спаська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів

72334 вул. Вишнева, 67а, с.Спаське, Мелітопольський район, Запорізька область

Дата останньої зміни 21 Лютого 2022

Цей сайт безкоштовний!