Привітання до Дня захисника України!

"Дякуємо за Вашу мужність!!!"

14 жовтня відзначається День українського козацтва та Захисника Вітчизни. В цей же день православні християни святкують День Покрови Пресвятої Богородиці. Традиційно у нашому навчальному закладі проводилося ряд заходів присвячених цим святам. От і цей рік не став виключенням, бо ми також часточка нашої країни, і наше завдання - відроджувати й примножувати традиції українського народу.

На жаль, через карантинні заходи, не відбулося загальної святкової лінійки, але ми віднайшли шляхи вирішення цієї проблеми. Педагог- організтор, Родивілова О.Г., разом із вчителем захисту України, Пчельниковим О.Л. та класними керівниками, провели ряд заходів в межах класу та невеличких груп, а саме:

  • З учнями школи було підготовлене відеопривітання для захисників України.
  • Проведені Козацькі ігри та забави «Лицарський дух козаків» для молодших класів, у вигляді спортивної естафети, та інтелектуальний конкурс, де учні мали змогу перевірити свої знання з обрядів та деяких фактів з життя українських козаків.
  • Класні керівники провели години спілкування та бесіди, які були спрямовані на виховання в учнів патріотизму, інтересу до вивчення історії свого народу, бажання стати нащадками славних лицарів – українських козаків;
  • А учні 3 класу разом із своїм класним керівником Желтухіною Н.В. до дня козацтва представили театральну міні-виставу за п'єсою Олександра Олеся "Микита Кожум'яка", і запросили на прем’єру вистави молодших учнів.

/Files/images/Novyny/14.10.2020.jpg

Проведення таких заходів допомагає дітям краще пізнати історію своєї країни, адже нашим сучасникам потрібно дбати про культурне і духовне відродження народу, потрібно навчитися пишатися тим, що ми – українці.

Шановні захисники України!

Дякуємо вам за відданість Україні та її народу! Нехай наша священна українська земля назавжди буде благословенною, вільною та незалежною! Бажаємо вам і членам ваших родин міцного здоров’я на довгі роки!!!

Спаська ЗШ І-ІІІ ступенів Привітання до Дня захисника Вітчизни

Кiлькiсть переглядiв: 234

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Спаська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів

72334 вул. Вишнева, 67а, с.Спаське, Мелітопольський район, Запорізька область

Дата останньої зміни 21 Лютого 2022

Цей сайт безкоштовний!