Перше вересня у новому форматі

Перше вересня 2020 у новому форматі!!!

Цьогорічне 1 вересня – майже історичне. Діти повернулися у стіни рідної школи після піврічної перерви. Школа зустріла їх світлими просторими класами. Вже другий рік поспіль наша школа проводить свято «Першого дзвоника» в новому незвичному форматі. Для учнів початкової школи та для учнів 11 класу було проведено свято під назвою «Посвята в первачки». Привітали здобувачів освіти директор Спаської ЗШ І-ІІІ ступенів, Єременко Т.О та директор Агрофірми «МИР», Кривошеєв В.І.. Відзначили учнів з високими досягненнями в навчанні, їм були вручені похвальні листи, також діти отримали грамоти за переможні місця в районних та обласних конкурсах. Побажали всій шкільній родині успіхів у новому навчальному році, щоб щастило школярам на гарні оцінки, а вчителям – на старанних і допитливих здобувачів освіти! Пролунала чарівна мелодія шкільного дзвоника.
Для учнів 5-10 класів відбувся не менш цікавий пригодницький квест "Острів скарбів, який організували учні 11 класу на чолі з класним керівником Бакай Д.А., на ряду з досвідченими вчителями предметниками: Безвіконною К.Д., Чуприною Г.В., Куницею А.В. та молодим спеціалістом Пчельниковим О.Л.. Квест складався з 5 станцій (географічної, математичної, історичної, спортивної, та скриньки «Пандори»). Діти мали можливість згадати те, що вчили раніше, проявити свою кмітливість та майстерність. Квест завершився об’явою переможців та врученням подарунків. Ми також не забули про те, що цей рік присвячений великій науці «Математика», тому всі діти во главі 11 класу затанцювали флешмоб «Графіки функції».
Потім класні керівники, провели незвичні перші уроки: влаштували годину спогадів та планів, здійснили інструктажі та просвітницькі бесіди щодо covid-19. Навчальний 2020-2021 рік розпочато!!! Вирушаймо разом у країну цікавих наук і невичерпних знань!

Кiлькiсть переглядiв: 129

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Спаська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів

72334 вул. Вишнева, 67а, с.Спаське, Мелітопольський район, Запорізька область

Дата останньої зміни 21 Лютого 2022

Цей сайт безкоштовний!