Конкурс стройової пісні до Дня Збройних сил України

6 грудня - День Збройних сил України

6 грудня 2018 року в нашій школі було проведено захід, приурочений Дню Збройних сил України. А саме конкурс стройової пісні. Всі учні від 1-го до 11 класу прийняли активну участь. Кожен клас ретельно готувався. Учні демонстрували вміння синхронної ходьби, під час якої співали патріотичні пісні. Можливо ми це свято зробимо традиційним і будемо вдосконалювати техніку стройової пісні і на наступний рік додамо складності, а саме стройову підготовку. Переможці отримали грамоти і солодкі подарунки.

Це свято пам’яті тисяч відважних воїнів, які віддали свої життя за незалежність, волю, суверенність та неподільність нашої держави. Ніколи не забути нам героїчних подвигів наших прадідів в ім’я України, їх щирої любові до рідної землі та безмежної відданості своїй Батьківщині.

Всі учасники зрозуміли основне – тільки глибока й усвідомлена любов до рідної землі, прагнення захищати її спонукає людину з повагою ставитися до почуттів інших, бути небайдужим до трагедій Вітчизни й народу.

Бажаємо всім козацької мужності, дідівської гідності, батьківської мудрості, незламної сили волі та віри у власні сили. Нехай оптимізм, спокій та гарний настрій завжди крокують поряд.

Мирного неба, благополуччя та процвітання нашій державі.


До Дня Збройних сил України Виступ учнів 1 класу Спаської ЗШ І-ІІІ ступенів 2018 рік Дівчата 2 класу Спаської ЗШ мужньо відстоювали честь своєї команди.


11 клас стройова пісня Спаська ЗШ

Кiлькiсть переглядiв: 664

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Спаська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів

72334 вул. Вишнева, 67а, с.Спаське, Мелітопольський район, Запорізька область

Дата останньої зміни 21 Лютого 2022

Цей сайт безкоштовний!