Превентивно-просвітницька акція «Не палити та бути здоровим»

Превентивно-просвітницька акція «Не палити та бути здоровим»

«Не палити та бути здоровим»

Протягом листопада з метою пропаганди здорового способу життя в Спаській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. була проведена превентивно-просвітницька акція «Не палити та бути здоровим».

Паління – дуже серйозна проблема у нашому житті. З кожним роком в Україні ми спостерігаємо дуже сумну картину, а саме — погіршення стану здоров’я молоді, хворобливість. Вживання алкоголю і тютюну стало майже сенсом життя. Кожна людина в дитинстві мріє бути сильною, проте сильними не народжуються, а стають завдяки щоденному напруженому тренуванню. Сильна людина рідше хворіє, легше переносить життєві негаразди.

До проведення просвітницьких заходів з питань пропаганди здорового способу життя, профілактики шкідливих звичок було залучено учнів нашої школи. Учні 5- 7 класів переглянули презентацію «Вплив паління на організм людини». Метою виховного заходу було показати зовнішню та внутрішню непривабливість тютюнопаління, сформувати початкові знання про шкоду паління. Діти ознайомилися з історією виникнення тютюну, впливом його на організм людини і оточуючих.

Психологом школи, Гроудою І.Ю. було проведено анкетування «Курити чи не курити», а також проведена бесіда «Не спалюй свого майбутнього». Під час бесіди учням розповіли про наслідки паління, побажали людям не палити і закликали цінувати й берегти себе! Також органами самоврядування був створений соціальний ролик «Створимо майбутнє без куріння заради збереження здоров’я». Мета цього ролику – застерегти всіх від гірких помилок, які часто допускають і не лише в юності.

Учні довели, що одне з найважливіших правил здорового способу життя - це позитивний настрій та активність, активність і ще раз активність. Треба бути життєрадісними, позитивними та відкритими до всього світу. Всі діти мають відповідальне ставлення до власного здоров’я, а також негативне – до куріння, алкоголю та наркотичних речовин.

«Здоровий спосіб життя – це мій вибір»!

Євженко О.І.

Соціальний ролик « Створимо майбутнє без куріння, заради збереження здоров’я»

Кiлькiсть переглядiв: 378

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Спаська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів

72334 вул. Вишнева, 67а, с.Спаське, Мелітопольський район, Запорізька область

Дата останньої зміни 21 Лютого 2022

Цей сайт безкоштовний!