Всеукраїнський урок доброти про гуманне та відповідальне ставлення до тварин

06.10.21 учні та вчителі закладу долучилися до проведення «Всеукраїнського уроку доброти про гуманне та відповідальне ставлення до тварин».

Під час проведення уроку учні початкової школи ознайомилися з історією одомашнення тварин, дізналися цікаві факти про котів і собак, про їх значення для людини, переглянули ілюстрації різних порід собак і котів. Учні склали алгоритм з питань підготовки до появи домашньої тварини, пригадали правила безпечної поведінки при зустрічі з безпритульними тваринами.
Учителі запропонували початківцям запам’ятати такі поняття, як «кінолог», «фелінолог», «чипування», «адресник», «кліпса». Малюки з задоволенням малювали своїх улюбленців, а деякі з них склали невеличкі повідомлення про своїх «молодших» друзів.
Учні середньої та старшої ланки дізналися про з юридичну відповідальністю за жорстоке поводження з тваринами, підготували міні-проекти «Гуманні шляхи розв’язання проблеми безпритульних тварин». Хлопці та дівчата розповідали про поведінку тварин, правила догляду за домашніми тваринами, ознайомилися з поняттями: «фелінотерапія» та «каністерапія»

Кiлькiсть переглядiв: 99

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Спаська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів

72334 вул. Вишнева, 67а, с.Спаське, Мелітопольський район, Запорізька область

Дата останньої зміни 21 Лютого 2022

Цей сайт безкоштовний!