Екомарафон "Довкілля -2019"

Екомарафон "Довкілля-2019"

Екомарафон «Довкілля-2019»

Наприкінці березня в нашій школі розпочався екомарафон «Довкілля-2019». Адміністрацією школи було сплановано ряд заходів щодо прибирання території школи та прилеглої території.

За кожним класом був закріплений певний участок, кожен мав змогу прийняти участь в цій масштабній весняній акції з благоустрою. Від початку марафону учнями школи проведено впорядкування території біля пам'ятних місць, а саме: прибирання алеї біля братської могили, впорядковано територію навколо пам’ятки села «Колодязя щастя», діти привели до порядку клумби, та насадили там квітів. Прибиранням були охоплені і 2 найбільш людні автобусні зупинки, а також територія паркової зони в центрі села. Учні початкової школи пройшли по берегах ставків, їх у нас 2, та зібрали сміття, яке було залишено відпочивальниками та рибалками. Було також проведене озеленення території школи насаджено 8 ялинок, а біля «Колодязя щастя» 3 дуби. Були задіяні учні, вчителі, працівники школи та батьки.

Екомарафон з прибирання сміття проводиться з метою об’єднання людей для боротьби з проблемою накопичення сміття та задля залучення уваги громадськості до захисту навколишнього середовища. Паралельно з дітьми проводилась роз’яснювальна робота з питань природозбереження.

Двомісячник триває, багато вже зроблено та ще багато чого треба буде зробити.

Щиро дякуємо за виявлену небайдужість і активну громадську позицію усім учасникам екомарафону «Довкілля-2019»

Кiлькiсть переглядiв: 228

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Спаська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів

72334 вул. Вишнева, 67а, с.Спаське, Мелітопольський район, Запорізька область

Дата останньої зміни 21 Лютого 2022

Цей сайт безкоштовний!