"НІКОЛИ ЗНОВУ"

Щороку 8 травня ми відзначаємо День пам'яті та примирення. В річницю капітуляції нацистської Німеччини. Та 9 травня –День Перемоги. Напередодні в нашій школі проходила низка патріотичних заходів, а саме:

7-го травня відбулася онлайн-конференція «Подвиг немає забуття», метою якої було виховувати у дітей почуття патріотизму; поважне відношення до історичної пам’яті свого народу; моральну культуру учнів, розвивати здатність відчувати, співпереживати, вміння слухати оточуючих. Пам’ять загиблих героїв, які віддали своє життя за Батьківщину, учні та педагоги, вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання.

/Files/images/Novyny/изображение_viber_2021-05-07_09-38-33.jpg

Також діти прийняли участь в #флешмобМакиПамяті, який організований Обласним центром патріотичного виховання молоді. Роботи можна переглянути на нашій сторінці в фейсбук

Сторінка на фейсбук нашого закладу Спаська ЗШ І-ІІІ ступенів

Учні 5-11 класів стали учасниками відео флешмобу «Привітання з нагоди Дня пам’яті та примирення, Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!» вшанували пам'ять загиблих воїнів. До пам’ятника загиблому воїнові були покладені квіти.

Ролик знайдете за цим посиланням Відеопривітання

Вшануймо пам'ять тих, хто загинув в роки Другої світової війни, хто звеличив нашу землю, Героїв Небесної Сотні, воїнів та інших загиблих на Сході України у боротьбі за правду, справедливість, свободу, цілісність та єдність нашої держави.

Віримо, що переможемо. Бо ми – на своїй землі. Нашу Землю захищають найкращі з українців – сильні духом.

Кiлькiсть переглядiв: 185

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Спаська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів

72334 вул. Вишнева, 67а, с.Спаське, Мелітопольський район, Запорізька область

Дата останньої зміни 21 Лютого 2022

Цей сайт безкоштовний!